+ Konu Cevaplama Paneli + Yeni Konu aç
Toplam 2 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 2 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Haber Defteri.com Sorunsuz + Anlatım

Blog Entries
    140
    Downloads
    4
    Uploads
    10
    Tecrübe Puanı
    10

Post Haber Defteri.com Sorunsuz + Anlatım

Not Bu Yazı Alıntıdır Çok İşime Yaradığı İçin buradada Paylaşayım Dedim ...

############################################

Çok oldu bu scriptin bu sitede verilişi ama çalışmayanı verdiler.
    bende alıp düzelticeğime söz vermiştim..

[Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Üye Olmak icin Tiklayiniz..]

Şimdi başlıyalım. yukarıdaki linkten indirin. ( eksik dosyaları kodladım )

ftp den ana dizine atın. eğer ana dizine atmazsanız kurarken kurnaz olun, çünkü değişebbilecek yerler mutlaka olucak...

attınızmı.... Hımmm.... ATTIK ABİ.... Oh Oh iyi... attıysan sorun yok

sql dosyasını wordpad ile açınız not defteri ile açmayın çok karışık gözüküyor...

açtığınız zaman yukarıda düzen yazıyor... oradanda değiştir seçeneğine tıklayın...

sonra açılan kutuda iki tane kutu var.

Birinde bul yazıyor oraya : haberdefteri.com
    Diğerinde ise değiştir yazıyor orayada : [Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Üye Olmak icin Tiklayiniz..] unutmatyın eğer alt klasöre kurduysanız [Linkleri Sadece Kayitli Üyeler Görebilir. Üye Olmak icin Tiklayiniz..] diye yazmalısınız...

Değiştirdinizmi... Güzel...

Şimdide tekrar ctrl+f tuşuna basıp arama kutusunu açıyoruz...

orada aratıcağımız kelime " nedim " tırnakları yok... birden fazla bulursa " lahana " diye aratın.

arattığmız şey admin adı ve şifresi bu arada

o kısımdaki nedim yazan yere kendi nickinizi ve lahana yazan yere şifrenizi yazıp kaydediyoruz.

Sonra cpanelden boş bir veritabanı yaratın ve phpmyadmin den içine dump edin yani yükleyin..

Kesinlikle boş veritabanı olmalı çünkü VERİTABANINI YÜKLERKEN LATİN 5 KARAKTER setini seçip öle yüklemeliyiz yoksa türkçe karakter sorunu yaşıyorsuunuz..

Sonra ftpden config.php dosyası içinde ayarlarımızı yapıyoruz...
    unutmadan söleyim footer.php dosyası içindede veritabanı bilgilerini giremiz lazım ve gene unutmadan header.php ve döviz ile ilgili bidosya vardı adını unuttum o zıkkımında içine veritabanı bilgilerini girmemiz lazım....

SON: haberresimleri ve images klasörüne chmod ayarları olarak 777 girmeliyiz...

############################################

Downloads
    0
    Uploads
    0
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bu siteden kullanıcı adı ve şifre bilgilerini bilen arkadaş bana yardımcı olsun

haberdefteri kullanıcı bilgileri ve şifrelerini istiyorum ben bulmadım o kadar aramam ragmen

+ Konu Cevaplama Paneli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread